Studio Hollandslicht

Profielfotografie op locatie

De profielfotograaf in Rotterdam

Laat uw profielfoto’s en teamfoto’s stralen met onze professionele en creatieve kennis

Wij bieden professionele profielfoto’s en groepsfoto’s van uw medewerkers .
Met onze mobiele  fotostudio komen wij langs om uw personeel op de foto te zetten.Beste bezoeker van Studio Hollandslicht,


Bij Studio Hollandslicht bent u aan het juiste adres voor professionele fotoshoots van uw personeel. Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van de juiste fotografiestijl die past bij uw bedrijf. Onze portretfoto's e teamfoto’s zijn ideaal voor gebruik op uw website en sociale media-kanalen.


Wij brengen een mobiele fotostudio met professionele belichtingsapparatuur naar uw locatie om uw medewerkers te fotograferen volgens een consistente en duidelijke fotografiestijl. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een formele zakelijke uitstraling of een meer informele sfeer, wij stemmen onze aanpak af op uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende achtergronden, zoals wit, grijs, zwart-wit of kleur, en het is zelfs mogelijk om foto's te maken op de werkvloer met uw bedrijfsomgeving als achtergrond.
Voor de groep en teamfoto’s kunnen wij de foto’s uiteraard ook buiten of een locatie binnen uw bedrijf maken.

Graag willen we dan wel eerst de gekozen ruimte bekijken of hij geschikt is voor het maken van de  foto’s, licht speelt hierin een belangrijke rol.


Studio Hollandslicht wordt gerund door de fotostudio van Henk Pasman, Henk is een ervaren portretfotograaf. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.


Onze prijzen zijn afhankelijk van de reistijd en het aantal personen dat gefotografeerd moet worden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u een bericht sturen via het contactformulier op onze website.


Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.Studio Hollandslicht neemt dan verschillende voorbeelden mee van profielfoto's, vanwege de AVG wet kunnen deze voorbeelden i.v.m. met de privacy niet op onze website worden getoond.


De studio van Studio Hollandslicht is gesitueerd in Rotterdam. 


Met vriendelijke groet,


Het team van Studio Hollandslicht

Profielfotograaf voor bedrijven rotterdam