Studio Hollandslicht

Wie zijn wij

studiohollandslicht.nl. studio Rotterdam

Henk Pasman en zijn collega’s


Studio Hollandslicht is een website van Henk Pasman en zijn collega’s.


Henk Pasman Geboren in Rotterdam.

Opleiding Willem de Kooning Academie in Rotterdam waar hij zich heeft ontwikkeld als graficus(etsen/lithographie/zeefdrukken)en kunstschilder.


Na deze studie is Henk naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag afdeling fotografische vormgeving gegaan waar hij zich specialiseerde in belichting en studiofotografie.


Na deze opleidingen is Henk Pasman werkzaam als fotograaf in Rotterdam., hij werkt voor verschillende opdrachtgevers.

Henk geeft al meer dan 10 jaar verschillende fotografie cursussen bij de SKVR, de Beeldfabriek010 zoals basis en uiteraard studiofotografie voor beginners en gevorderden.

Voor een bepaalde opdrachten werkt Henk Pasman samen met zijn ervaren collega Maria Hylarides zei werkt als zelfstandig ontwerper en heeft ruim 20 jaar ervaring als docent de samenwerking kan zijn op het gebied van profielfoto’s, bedrijfsuitjes of het gebied van lesgegeven in indesign, illustrator etc.


Neem gerust om een indruk van zijn werk te krijgen even een kijkje op zijn websites: www.pasman-works.nl + Fotostudio010 Rotterdam Studiohollandslicht is een onderdeel van fotostudio-010, de beeldfabriek010 en fotografietrainingen